Οι daytraders που μπαίνουν στον πειρασμό από τη βουτιά του bitcoin πρόκειται να «σφαγούν»

Κοινοποίησέ το
  • Οι επενδυτές δεν θα πρέπει να τοποθετούν περισσότερα από 1 έως 2% του ενεργητικού τους σε κρυπτοσυστήματα, λέει ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Dan Novaes.
  • Ο Novaes  ονομάζει την τρέλα των κρυπτονομισμάτων  ” η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ιστορία.”

Οι επενδύτες βλέπουν την πτώση της τιμής του bitcoin  σχεδόν 40% μετά απο το γενικό υψηλό των 19.000 δολαρίων σαν ευκαιρία, δεν θα έπρεπε να μπούν στην αγορά με το σκεπτικό να αγοράσουν και να πλουτήσουν γρήγορα προειδοποιούν οι έμπειροι επιχειρηματίες των cryptocurrency

“Αν ποντάρετε τα χρήματά σας σε  ημερήσιες συναλλαγές και δεν γνωρίζεται τι κάνετε, θα τα χάσετε” Dan Novaes, co-founder and CEO of Current.

Η εταιρεία του, των οποίων οι αρχικοί επενδυτές περιλαμβάνουν και τον δισεκατομμυριούχο Mark Cuban , παρέχει μια πλατφόρμα all-in-one για δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως το  Spotify και SoundCloud. Προσφέρει επίσης στους χρήστες έναν τρόπο να κερδίσουν κρυπτονομίσματα  ώστε μειώσουν ή να εξαλείψουν το κόστος εγγραφής.

Εκτως του ότι διευθήνει μια επιχείρηση βασισμένη στην τεχνολογία του blockchain, που είναι βασισμένο  το bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα, ο Novaes δήλωσε ότι είναι ένας επενδυτής που είναι “υπέρ των κρυπτονομισμάτων”.

Οι επενδυτές που ψάχνουν την πτώση της τάξης του 50% από το προηγούμενο μήνα όλων των εποχών υψηλά πάνω από 19.000 δολάρια δεν πρέπει να εισέλθουν στην αγορά για πρώτη φορά με γρήγορες προσδοκίες, ένας επιχειρηματίας κρυπτογράφησης με επικριτές μεγάλης ονομασίας προειδοποίησε την Τετάρτη.

“Αν οι άνθρωποι πηγαίνουν στις καθημερινές εμπορικές κρυπτοκαταστάσεις και δεν ξέρουν τι πηγαίνουν, θα σκοτωθούν”, δήλωσε ο Dan Novaes, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Current .

Η εταιρεία του, των οποίων οι αρχικοί επενδυτές περιλαμβάνουν τον δισεκατομμυριούχο Mark Cuban , παρέχει μια πλατφόρμα all-in-one για δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως Spotify και SoundCloud.Προσφέρει επίσης στους χρήστες έναν τρόπο να κερδίσουν κρυπτογράφηση για να μειώσουν ή να εξαλείψουν το κόστος εγγραφής.

Εκτός από τη λειτουργία μιας επιχείρησης βασισμένης στο blockchain, την τεχνολογία online βιβλίου που υποκρύπτει το bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα, ο Novaes δήλωσε ότι είναι ένας επενδυτής που είναι “μακριές κρυπτοεπιχειρήσεις”.

“Πιστεύω στην τεχνολογία πίσω από Bitcoin και βρισκόμαστε στη μέση της μεγαλύτερης μεταφοράς πλούτου στην ιστορία”, δήλωσε στο ” Squawk Box ” του CNBC . “Θα αναπτυχθεί μέσα στα επόμενα πέντε με 10 χρόνια, δεν θα βάλω όλες τις οικονομίες μου σε αυτό … αλλά 1 ή 2 τοις εκατό, γιατί υπάρχουν πολλά θετικά που στο Bitcoin που τελικά θα αλλάξει τη ζωή μας”.

ο Novaes ήταν υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων απο την την αρχη της άνθησης του internet 20 χρόνια πριν .

“Δεν θα επιβιώσουν όλα τα κρυπτονομίσματα ή οι εφαρμογές. Θα δούμε ποιες θα είναι αυτές”, είπε. “Εάν είχατε μοιράσει τις επενδύσεις σας  στις 20 κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας πριν την ανθηση των τηλεπικοινωνιών , θα είχατε πραγματικά αποφέρει ένα πολύ καλό κέρδος απο εκείνες που αναπτύχθηκαν”.

Παρά το γεγονός ότι έχασαν περίπου το ένα τέταρτο τις αξίας τους τις τελευταίες 48 ώρες, τα κορυφαία ψηφιακά νομίσματα, όπως το bitcoin, το ethereum και το  ripple, ήταν ακόμα ψηλά κατά τους τελευταίους 12 μήνες, 1.000 τοις εκατό, 8.500 τοις εκατό και 13.000 τοις εκατό αντίστοιχα. κρατώντας ένα μια συμαντικά υψηλή τιμή νέους επενδυτές.

Αλλά ο Novaes, ο οποίος έχει επωφεληθεί ως πρωτοπόρος, δήλωσε ότι δεν είναι πολύ αργά για να αγοράσει κανείς διάφορα νομίσματα. “Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αγόρασα κρυπτονομίσματα την περασμένη εβδομάδα.αγοράζω σε αυτές τις βουτιές”

Ο Nolan Bauerle, διευθυντής έρευνας στο CoinDesk, δήλωσε την Τετάρτη στο Squawk Box ότι οι τιμές του bitcoin εξακολουθούν να βασίζονται αποκλειστικά στο “τι είναι διατεθειμένο να πληρώσει ένα άτομο” και “τι είναι πρόθυμο να το πουλήσει”.

“Από το 2016, έχουν σημειωθεί έξι υποχωρήσεις τις τάξεως του  25 τοις εκατό  στην τιμή του  bitcoin. Οπότε, έξι φορές υπήρξαν μεγάλης  κλίμακας πωλήσεις”, δήλωσε ο Bauerle. “Αυτό που μπορούμε να δούμε από αυτό είναι συχνά τα χρήματα πηγαίνουν και σε άλλα cryptocurrencies.”

Το Ripple, του οποίου η κεφαλαιοποίηση αγοράς ύψους 40 δισ. Δολαρίων είναι ένας ισχυρός τρίτος μεταξύ των εκατοντάδων ψηφιακών νομισμάτων, είχε ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη σε αυτές τις προηγούμενες υποχωρήσεις . Το Bitcoin, με αξία αγοράς 171 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και το etherum στα 84 δισεκατομμύρια δολάρια είναι τα δύο πρώτα ψηφιακά νομίσματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top