Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα μετά το ισχυρό sell-off

Κοινοποίησέ το

Ανακάμπτουν σήμερα τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, μετά από το sell-off που υπέστησαν τις δύο προηγούμενες ημέρες, οπότε και το Bitcoin έχασε το 50% της αξίας του.

Συγκεκριμένα, το Bitcoin και το Ethereum – τα δύο κρυπτονομίσματα με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση – εμφανίζουν σημάδια σταθεροποίησης μετά από τη “βουτιά” της Τετάρτης.

Το Bitcoin που “έπεσε” στα 9.199,59 δολάρια χθες, σήμερα επέστρεψε πάνω από τα 11.000 δολάρια, γνωρίζοντας άνοδο της τάξεως του 3% και φθάνοντας συγκεκριμένα στα 11.427 δολάρια, στο CoinDesk.

Το Ethereum, εν τω μεταξύ, που “κατρακύλησε” σε χαμηλά τριών εβδομάδων, κάτω από τα 800 δολάρια, σήμερα ανακάμπτει κατά 1,5% και διαμορφώνεται στα 1.031 δολάρια, στο CoinDesk.

Το Ripple, μάλιστα, σημειώνει “άλμα” 40%, φθάνοντας στα 1,49 δολ. σύμφωνα με στοιχεία από το CoinMarketCap, μετά από τη χθεσινή πτώση του μέχρι και τα 90 σεντς.

Τις τελευταίες ημέρες, οι ανησυχίες που προήλθαν από τα “μέτωπα” της Νότιας Κορέας και της Κίνας, έχουν ασκήσει ισχυρές πιέσεις στα κρυπτονομίσματα.

Οι ειδήσεις ότι η Νότια Κορέα – μία από τις μεγαλύτερες αγορές κρυπτονομισμάτων – εξετάζει έως και το κλείσιμο ανταλλακτηρίων, και αντίστοιχα ότι η Κίνα προτίθεται να δρομολογήσει δραστικά μέτρα κατά της “κρυπτο-μανίας”, πυροδότησαν έντονες ανησυχίες και μια επακόλουθη “φυγή” των επενδυτών από τα ψηφιακά νομίσματα, οι οποίοι σήμερα φαίνεται να επανέρχονται δειλά.

πηγη: http://www.capital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top