40 χιλιάδες Bitcoin πουλήθηκαν τους τελευταίους μήνες από το MTGox Trustee

Κοινοποίησέ το

40 χιλιάδες Bitcoin πουλήθηκαν τους τελευταίους μήνες από το MTGox Trustee που ιδρύθηκε πριν δύο χρόνιαμε σκοπό την εκκαθάριση του άλλοτε μεγαλύτερου Bitcoin ανταλλακτήριου του MTGox και την αποζημίωση των πελατών του.

Όπως αναφέρει το Bloomberg η πώληση των Bitcoin έγινε σε πακέτα χιλιάδων ευρώ και ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου, στο spike της ισοτιμίας του Bitcoin και συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου κάτι που δικαιολογεί και την επακόλουθη κατάρρευση της ισοτιμίας του ψηφιακού νομίσματος που έφτασε εκείνη την περίοδο μέχρι και τα 6 χιλιάδες ευρώ.

Στην επίσημη αναφορά που έχει αναρτηθεί στο MTGox ο δικηγόρος και υπεύθυνος για την εκκαθάριση Nobuaki Kobayashi δηλώνει ότι τα Bitcoin πουλήθηκαν στην καλύτερη τιμή αγοράς και ότι συγκεντρώθηκαν από την πώληση τους 400 εκατομμύρια δολάρια ποσό που σχεδόν καλύπτει τις συνολικές αποζημιώσεις των πελατών του χρεοκοπημένου ανταλλακτήριου MTGox.

 

 

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος νομικός οργανισμός που είναι  υπεύθυνος για την εκκαθάριση του MTGox έχει στην κατοχή του ακόμα 160 χιλιάδες ψηφιακά νομίσματα και επιφυλάσσεστε αν στο μέλλον θα τα αξιοποιήσει.

Πηγή: bitcoin-gr.org

Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top