Ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στα smart contracts κάνει την εμφάνισή του στην πλατφόρμα Waves

Κοινοποίησέ το

Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στα Waves smart contracts.Είναι πολύ απλό αλλά μόνο ο πιο υπομονετικός παίκτης θα κερδίσει όλα τα χρήματα…

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού από την Τradisys εμπνεύστηκαν το παιχνίδι από την ταινία The Fifth Element και δημιούργησαν ένα παιχνίδι βασισμένο στο θέμα της ταινίας. Tο παιχνίδι είναι εντελώς αποκεντρωμένο: δεν υπάρχουν καθόλου πηγές εξωτερικής επιρροής και ελέγχετε αποκλειστικά από κανόνες ενος smart contract. Χρησιμοποιεί το Waves Keeper για να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία είναι ασφαλής: επειδή ο SEED δεν είναι ποτέ εκτεθειμένος στον ιστό δεν χρειάζεται να εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα χρήματα σου.

Για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να μεταφέρεις 1.1 WAVES στο smart contract του παιχνιδιού. Κάθε φορά που ένας συμμετέχων μπαίνει στο παιχνίδι το χρονόμετρο μηδενίζει και καταγράφει μια Συναλλαγή Δεδομένων με την διεύθυνση του πορτοφολιού του τελευταίου παίκτη στο blockchain.

Για να κερδίσεις πρέπει το χρονόμετρο να φτάσει στο μηδέν- με την τελευταία διεύθυνση να γίνεται ο νικητής του παιχνιδιού. Αν κάποιος άλλος παίκτης δημιουργήσει μια συναλλαγή και αναβαθμίσει το χρονόμετρο ο προηγούμενος παίκτης εξολοθρεύεται. Η αναμονή για τον τερματισμό του χρονομέτρου είναι 60 blocks πού είναι περίπου 60 λεπτά αν και μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη.

Oι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι:

1. Υπολογιστής με Windows,MacOs,Linux.

2. Η τελευταία έκδοση του Chrome ή Firefox.

3. Εγκατεστημένο το Waves Keeper extension στον Chrome ή Firefox.

4. Τουλάχιστον 1.2 waves στο πορτοφόλι

Οδηγίες παιχνιδιού:

1. Πατήστε “Buy ticket”.

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο κάντε δύο συναλλαγες με το Waves Keeper:

– TransferTransaction (1.1 WAVES and 0.1 Commission)

Έπειτα πατήστε NEXT

– DataTransaction (καταγραφή δεδομένων συναλλαγής)

3. Εάν τα δύο πρώτα βήματα γίνουν σωστά η πληρωμή θα καταγραφεί στο smart contract και το χρονόμετρο στην κορυφη της οθόνης θα ενημερωθεί.

4. Ο τελευταίος παίκτης που  θα εχει ανανεώσει το χρονόμετρο οταν αυτο μηδενίσει θα λάβει ολόκληρο το ποσό που έχει κρατηθεί από το smart contract.

5. Μπορείς να παίξεις οποιαδήποτε στιγμή (αν δεν είσαι ο τελευταίος παίκτης που έχει κάνει συναλλαγή δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις)

6. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές μπορεί να παίξει ο κάθε παίκτης.

Έτσι φαίνεται η διεπαφή:

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο εδώ: multi-pass.club

Για τεχνικές πληροφορίες, οι προγραμματιστές μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δημιουργούς του παιχνιδιού εδώ: https://t.me/tradisys_global

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι, μπορείτε να τους ρωτήσετε στο official Waves telegram chat – χρησιμοποιήστε το @tradisys tag.

 

Join Waves Community

Read Waves News channel

Follow Waves Twitter

Subscribe to Waves Subreddit

Πηγήblog.wavesplatform.com

Αφήστε μια απάντηση

Scroll to top